Tisztújítás 2021

2021-09-30
Kedves Szociológusok és MSzT-tagok!

Idén lejár a Társaság elnökségének mandátuma, tehát ősszel - az akkor már remélhetően offline vándorgyűlés programjába illesztve - tisztújítás lesz. A jelölő bizottság (tagjai: Murányi István, Németh Krisztina, Tibori Timea, Wessely Anna) arra kér benneteket, hogy gondoljátok át, ha lehet, beszéljétek meg azokkal a kollégákkal, akikkel együtt dolgoztok vagy találkoztok, kiket kívántok jelölni a Társaság elnökének, alelnökének és elnökségi tagjainak (9).

Fontos szempont, hogy csak a Társaság tagjai tehetnek javaslatokat és csak a Társaság tagjai jelölhetők. (A Jelölő Bizottság tagjai értelemszerűen nem jelölhetők.)

Mindazoknak, akiknek fontos a szakmai közélet, itt az elodázhatatlan alkalom, hogy ha még nem volnának tagok, akkor most döntsék el, melyik szakosztály munkájában kívánnak részt venni, és kérjék felvételüket vagy újítsák meg elhanyagolt korábbi tagsági viszonyukat.
A javaslatokat már holnaptól, de legkésőbb 2021. szeptember 30-ig várjuk a wessely.anna@tatk.elte.hu e-mail címre (azért ide, hogy a Társaság titkárát némileg tehermentesítsük).

A Jelölő Bizottság