World in Figures

A "World in Figures" különféle területek statisztikáit szolgáltatja. A böngészés ingyenes. Reméljük, megtalálja a keresett adatot. Ha nem sikerül, akkor látogasson az "Ingyenes adatkérés" oldalunkra.

Az adatbázisokban széles kõrbõl gyûjtött üzleti, gazdasági, társadalmi, politikai, vélemény és környezeti adatok és idõsorok találhatók.
Az adatok elforgatható 3 dimenziós táblákban és letölthetõ diagramokban jelennek meg. A hiányzó adatok függvénnyel pótolhatók.
Az adatrekordok száma folyamatosan növekszik. A "Magyarország" datbázis jelenleg 11.000 rekordot tartalmaz. A változók száma 600.
Az adatok egy statisztikai böngészõ segítségével érhetõk el. A program éves adatokat ábrázol ország szinten.
A World in Figures adatbázis rendszere a világadatbázisból, országadatbázisokból és szakmai adatbázisokból áll.
A World in Figures legfõbb szolgáltatása ingyenes. Emellett a projekt különféle termékeket és szolgáltatásokat ajánl ügyfeleinek.
A statisztikai változók fa-szerkezetben megjelenõ kategória rendszerben vagy szövegtöredék kereséssel találhatók meg. Fontosnak tartjuk, hogy különbözõ területek információi találhatók közös adatbázisokban. Ezáltal eddig rejtett összefüggések felismerésére nyílik lehetõség.
Minden statisztikai- és felmérési adat hasznos lehet valaki számára. Adatokat -akár üzleti alapon, akár ingyen- köszönettel fogadunk.